Yavuz Selim Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB http://goksunyavuzselim.meb.k12.tr
Adres : Kurtuluş Mahallesi Turgut Özal Caddesi 46600 Göksun/KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : İlimizde gözde ve örnek, bölgemizde lider, Türkiye için çalışan, dünya ile yarışan bir okul olmak.
MİSYON : Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, eleştirel düşünen, öğrenmeye, yeniliğe ve gelişime açık, farklılıkları zenginlik olarak algılayan, estetik duyguları gelişmiş, milli kültürünü özümsemiş, evrensel düşünen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 2
Resim Sınıfı : 1
Müzik Sınıfı : 1
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : İkili Öğretim
Kantin: 1
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : Sabahçı Grubu: 07.20-13.10 Öğleci Grubu: 13.10-19.00
Bağlantı : ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : İlçe, karayol ulaşım bakımından elverişli bir yerdedir. İlçe merkezine ulaşım yaya, taksi veya dolmuşlarla, il merkezine ulaşım ise şehirler arası otobüslerle veya dolmuşlarla sağlanmaktadır. Karayolu dışında ulaşım aracı bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri : Göksun, Kahramanmaraş il merkezine 89 km uzaklıkta bulunan bir ilçedir. İlçe, Binboğa Dağı eteklerinde, Törbüzek Çayı ve Kayseri-Kahramanmaraş yolu üzerinde, 1240 metre yükseklikte, Göksun Ovası´nda kurulmuştur. 2011 yılı Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) verilerine göre Göksun´un toplam nüfusu 54.024 olarak görülmektedir. Yüz ölçümü 1920 km²dir. Akdeniz Bölgesi´yle İç Anadolu arasında yer alan ilçede, geçiş bölgesi iklim özellikleri görülür.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz, Göksun ilçesi merkezinde olup okulumuzun il merkezine uzaklığı yaklaşık 90 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :